Anmeldt af `Min kusine Maria`. 

11. april 2016

 

Udtaleappen - helt klart ugens app

Ugens app: Udtaleappen, er noget som sjældent som en helt ny dansk app, udviklet af logopæder til børn med udtalevanskeligeheder - uuuh!

Måske har du Minimale Par appen og har ligesom mig tænkt: "bare der var mere end /b/ og /p/ kontrasten, som var relevant for mine børn med udtalevanskeligheder, når de skal øver sig i at skelne"?
Måske har du mine receptive TinyTap materialer og har tænkt: "det er meget lige på og hård træning, jeg kunne godt bruge lidt mere luft og leg"?
Måske har du bare en masse børn eller er forælder til ét enkelt barn, med milde til moderate udtalevanskeligheder, med lydene k/t, g/d/ eller n/l?

Så er denne app nok lige noget for dig!

 

Artikel om Udtaleappen, i Dansk Audiologopædi.

I juni- 2016 nummeret af Dansk audiologopædi kan man læse denne artikel, der handler om tilblivelsen af Udtaleappen. Vi fortæller om vores motivation for at udvikle den og overvejelser omkring didaktik og spiloplevelse.  Læs artiklen her!

 

 

Anmeldelse af Udtaleappen i Tale-Høre-Nyt.

Kirsten Andersen har anmeldt Udtaleappen i Tale-Høre-Nyts juni nummer. Læs anmeldelsen her!  

 

 

Udtaleappen på Gyldendals `Leg og lær portal`. 

Gyldendals prisvindende Leg og lær-portal har lanceret et helt forløb, hvor Udtaleappen er i centrum for aktiviteterne. Her kan man lære at bruge Udtaleappen i det læseforberedende arbejde i børnehaven. 

 

Køb udtaleappen

         her!